Sluiting brievenbus 'Meerkoet' nadert snel

De sint is in het land, het stormt, regent en komend weekend is er kans op natte sneeuw. Aan alles merk je dat het einde van 2015 nadert. Uiteraard gaat Natuurvereniging Wierhaven ook dit jaar niet zonder een nieuwe Meerkoet (ons verenigingsblad) het jaar uit. Zo rond de kerstdagen is het de bedoeling dat deze bij iedereen op de mat is gevallen.

Aan deze Meerkoet wordt momenteel al hard gewerkt, maar het is nog altijd mogelijk om iets in te sturen! Iedereen heeft hier de mogelijkheid toe tot uiterlijk vrijdag 27 november aanstaande. Uiteraard mag het ook daarna, maar in dat geval wordt het niet meer in de komende Meerkoet meegenomen.

Het belooft dit maal een zeer gevarieerde Meerkoet te worden met allerlei leuke, korte verhaaltjes over zeer uiteenlopende zaken.

Ontvang jij ook graag ons clubblad maar ben je geen lid van Natuurvereniging Wierhaven? Dat kan! Voor slechts €15 per jaar ben je lid van onze vereniging en krijg je naast 2x per jaar de 'Meerkoet' ook nog eens maandelijks een digitale nieuwsbrief, steun je onze vereniging in haar activiteiten en kun je zelf gratis of tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan onze excursies, cursussen, lezingen en informatieavonden! Lid worden kun je hier op onze website.

RedactieMeerkoet
2 jaren geleden door: de Redactie