Finale Rabo Clubkas Campagne

Op donderdagavond 13 juni was de grote finale van de Rabo Clubkas Campagne in de RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Enkele honderden aanwezigen, waaronder het voltallige driekoppige bestuur van Natuurvereniging Wierhaven, verzamelden om 19.00 uur in de aula. Na wat muzikale begeleiding werd door de Rabobank de balans opgemaakt. Er hadden beduidend meer verenigingen deelgenomen en er waren ook meer stemmen uitgedeeld. 

De Rabo Clubkas Campagne is sinds 2018 in het leven geroepen als vervanger voor de Rabo Sponsor Fietstocht waarmee verenigingen geld kunnen ophalen door deel te nemen. Bij het nieuwe concept dient iedere vereniging een doel in waar ze het geld aan willen besteden en vervolgens mogen de leden van de Rabobank stemmen op de ingebrachte ideeën. Vorig jaar wisten we iets meer dan 20 stemmen te bemachtigen en werd dat standaard aangevuld met 100€ per vereniging. Dat startbedrag was er nu niet dus we waren benieuwd naar de uitslag!

Rond 20u ontving iedereen een gouden envelop en was het grote moment daar. We ontvangen meer dan het dubbele aantal stemmen van vorig jaar wat de vereniging een bedrag van ruim 280,- heeft opgeleverd. Ons beoogde doel is het plaatsen van een ooievaarspaal in ons werkgebied. Een mooie score dus! 

Via deze weg willen we al onze stemmers bedanken! Wij gingen tevreden huiswaarts.

RaboClubkas
5 jaren geleden door: Natuurvereniging Wierhaven