Jeugdactiviteit: Maak je eigen voederplank!

Wat is er nou leuker dan op een winterse zondagochtend wakker worden en zien hoeveel vogels er op je zelfgemaakte voedertafel zitten? Natuurvereniging Wierhaven biedt jou deze unieke mogelijkheid!

Ben jij jonger dan 13 jaar en heb je ook zin om je eigen voederplank te komen maken? Kom dan op zondag 19 oktober naar Zorgboerderij Dijkgatshoeve (Noorderdijkweg 24b te Wieringerwerf) en je kunt samen met enkele leden van Natuurvereniging Wierhaven deze droom werkelijkheid laten worden!

De voederplanken zijn om op te hangen, dus zodra je thuis komt kun je ze gelijk ophangen in een boom, aan de schommel of bijvoorbeeld aan de schutting. Natuurlijk wil je ook weten welke vogels er op je voederplank afkomen. Daarom krijg je niet alleen je zelfgemaakte voederplank mee naar huis, maar tevens een prachtige herkenningskaart welke je in het raam kunt leggen!

Geïnteresseerd? Meld je dan aan door het sturen van een e-mail naar educatie@wierhaven.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer. We starten om 14 uur en zijn rond 16 uur klaar. De kosten bedragen €7,50 per deelnemer, dit is inclusief de voederplank, herkenningskaart en wat drinken!

Voedertafel
6 jaren geleden door: Natuurvereniging Wierhaven