Boer en Natuur Fair een groot succes!

Op zaterdag 20 juni beleefden we een zeer geslaagde Boer en Natuur Fair bij Zorgboerderij Dijkgatshoeve. Dankzij een goede samenwerking tussen beide partijen waren er voor de bezoekers tal van mogelijkheden.

Zo waren er stand van onder andere KNNV, een imker, de kaasmakerij van Dijkgatshoeve en natuurlijk wij zelf. Daarnaast was er een kleine expositie van schilderijen en opgezette dieren, kon men een rondleiding krijgen door de boerderijtuin, waren en kalfjes en voor de kinderen een luchtkussen en een stro-balen doolhof. Als laatste werden er ook nog tal van excursies aangeboden.

Uiteindelijk bleef het de gehele dag droog, maar helaas liet de zon zich maar weinig zien wat het aantal fietsende bezoekers tot een minumum beperkte.

Op de stand wisten we vele mensen te enthousiasmeren voor leuke activiteiten, mooie boeken en werden diverse folders en natuurlijk onze 'Meerkoet' uitgedeeld.

Ondertussen werd er een soortenlijst bijgehouden waar soorten als Buizerd, Slechtvalk en Kolibrievlinder op kwamen te staan. De reacties waren ronduit positief en de Vleermuizenexcursie zorgde voor het hoogtepunt qua activiteiten.

Qua versnapering kon men genieten van heerlijke broodjes van HAP Maaltijdservice uit Wieringerwerf, ijsjes van de Zorgboerderij en verder was er koffie/thee met cake verkrijgbaar.

Uiteindelijk waren de reacties ronduit positief en zijn de eerste plannen alweer gesmeed voor volgend jaar met nieuwe ideeën, verdere professionalisering en hopelijk ook weer de aanwezigheid van jullie!

Alle vrijwilligers en bezoekers (geschat op zo'n 200) hartelijk dank en tot volgend jaar!

(Foto collage van Zorgboerderij Dijkgatshoeve).

20150621 Fair
6 jaren geleden door: Natuurvereniging Wierhaven