Met Wierhaven mee naar Schiermonnikoog

Na een zeer succesvol najaarsweekend naar Schiermonnikoog in oktober 2016, bieden ook dit jaar Natuurvereniging Wierhaven en Vogelwerkgroep Den Helder jou weer de mogelijkheid om mee te gaan naar één van ‘onze’ prachtige Waddeneilanden.

We zullen dit jaar van vrijdag 28 t/m zondag 30 september verblijven in de Kooiplaats op Schiermonnikoog (www.kooiplaats.nl). Een stukje buiten het dorp, maar op een fantastische locatie waar we in het verleden vaker hebben gezeten.

De één fietst lekker de hele dag het eiland rond, de ander bezoekt de lokale winkeltjes en terrasjes, maar de grootste club gaat voornamelijk voor de vogels. In het najaar worden de Waddeneilanden soms overspoeld met vele 1000-den lijsters, vinken en allerlei andere leuke soorten. Bij storm is de kans op het zien van zeevogels weer extra groot met de aangrenzende Noordzee. Doel van het weekend is echter voor iedereen gelijk; genieten! 

De kosten voor de overnachting bedragen €40,- per persoon. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting en schoonmaak van de accommodatie. Leden van één van bovenstaande verenigingen kunnen per direct een plekje reserveren door een email te versturen naar onze penningmeester met de aanmelding en door het overmaken van €40,- op NL43 RABO 0138.1719.98 t.n.v. WIERHAVEN onder vermelding van je naam en ‘Najaarsweekend 2018’.

Let op! Niet-leden kunnen zich inschrijven vanaf 1 juli 2018. Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst van bovengenoemde kosten en er is plaats voor maximaal 20 personen. Vol = Vol.

Bijkomende kosten zijn minimaal:
- de boot (www.wpd.nl) ± €16,- p.p. en eventueel fietsenverhuur (www.fietsenverhuurschiermonnikoog.com) ± €16,- p.p. voor 3 dagen,
- Eten en drinken is op eigen rekening. Er is een keuken aanwezig voor degene die hun eigen potje willen koken.

We hopen weer op voldoende deelname en kijken uit naar een succesvol weekend op Schiermonnikoog!

schier
5 jaren geleden door: Natuurvereniging Wierhaven