Tip voor opa's, oma's, vaders, moeders en andere geïnteresseerden

Soms horen we wel eens: helaas hadden we al iets staan anders hadden we er graag bij geweest. In dit geval gaan we proberen dat voor te zijn en daarom kondigen we jullie nu alvast aan dat er we op zondag 15 november 2015 weer voederplanken en pindakaaspothouders gaan maken met de jeugd!

Bijna iedereen vindt het leuk om vogeltjes in de eigen tuin te zien en wanneer kan dat nou beter dan tijdens het voeren in de wintermaanden. Vele mensen voeren onder andere de mussen, mezen, kauwtjes, duiven en vinken met bijvoorbeeld strooizaad, broodkruimels of vetbollen.

Hoe leuk zou het zijn om dat alles te aanschouwen vanachter je raam met een mooie herkenningskaarten, terwijl de vogels op je zelf gemaakte voederplank zitten? Natuurvereniging Wierhaven helpt iedereen graag om dit werkelijkheid te laten worden!

Kortom: noteer alvast in je agenda dat we op zondag 15 november van 14:00 - 16:00 voederplanken gaan maken, maar vergeet je zeker niet aan te melden! Meer informatie vind je hier: Aankondiging activiteit.

002
6 jaren geleden door: Natuurvereniging Wierhaven