Vlinderwandeling Robbenoordbos

Op zondag 22 juli a.s. staat de jaarlijkse Vlinderexcursie in het Robbenoordbos weer op het programma. Deze bij Natuurvereniging Wierhaven jaarlijks terugkerende excursie op het Wierholt is een prachtige gelegenheid dit bij veel mensen nog onbekende stukje natuur te verkennen tijdens een heerlijke wandeling met als thema: Vlinders.

Het gebied kent een enorme aantrekkingskracht op insecten, maar ook vogels en reeën voelen zich er thuis. Bijzondere vlindersoorten als Gehakkelde Aurelia, Bruin Blauwtje, Landkaartje en Eikenpage worden hier met enige regelmaat gezien. Tijdens een 2 uur durende wandeling zullen we proberen zoveel mogelijk soorten waar te nemen en vertellen we iets over het gebied en voorkomende soorten.

Aanmelden kan per e-mail bij educatie@wierhaven.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer. We verzamelen om 14:00 uur en zijn rond 16:00 weer terug. Na aanmelding ontvang je de startlocatie. Deelname kost €2,-. Deelname voor leden van Natuurvereniging Wierhaven is gratis.

14236551
5 jaren geleden door: Natuurvereniging Wierhaven