Wierhaven bedankt voorzitter John van Dorland

Het was vooraf al aangekondigd en zodoende geen verrassing meer, maar tijdens de Jaarvergadering van dinsdag 21 maart 2017 heeft voorzitter John van Dorland afscheid genomen van het bestuur. Na ruim 3 jaar hard werken heeft John de keuze gemaakt om af te zien van een nieuwe termijn.

Een druk gezinsleven, een drukke baan en zijn huidige woonplaats Amsterdam gaven John te weinig perspectief om in de toekomst de rol van voorzitter nog naar eigen tevredenheid in te vullen. 

John stapte in november 2013 samen met 4 anderen in een volledig nieuw bestuur van Natuurvereniging Wierhaven. Na enkele jaren van onrust binnen de vereniging heeft hij het tij doen keren en is Natuurvereniging Wierhaven weer een gezellige en gezonde vereniging waar héél véél gebeurd!

Onder John zijn leiding organiseerden we 3x een Natuurdag/Boer en Natuur Fair, mochten we ruim 20 nieuwe leden begroeten, introduceerden we een digitale nieuwsbrief, kregen we de beschikking over een nieuwe site en zijn er tal van andere activiteiten ontpopt. 

Afgelopen dinsdag namen we tijdens de jaarvergadering afscheid van John. Uiteraard niet zonder lege handen want met een kaart vol met bedankjes, een mooie cadeaubon en een speciale fles wijn met Wierhaven-logo op zak ging John weer richting huis.

John, via deze weg nogmaals heel veel dank voor je inzet de afgelopen jaren!

 

Naast het afscheid van John werden er tijdens de vergadering ook twee nieuwe bestuursleden benoemd. Hierover binnenkort meer.

c8a636e3 eb47 4de1 b6ed 5dfd8f3bd2c2
6 jaren geleden door: Natuurvereniging Wierhaven